mandag 7. mai 2012


Da var vi allerede i mai. Min favoritt måned med eksamenstider og andre høytider som utgangspunkt. Det som er aller best med måneden mai er at nå er det nesten sommer, bare synd at Bergen ikke er helt enig.

Egentlig prøvde jeg å ta et bilde, men det ble en video? Jeg vet ikke om IPhonen in leste tankene mine eller om jeg var usedvanlig heldig med kordinasjonen min. Når det er sagt, vil jeg bare påpeke at den lille klumpen (strengt tatt over 20 m i diameter da) i bakgrunnen er Bergens eneste gjenværende gravhaug! Jeg var nemlig på byvandring med Norrøn Litteratur klassen i går og dette var en av stoppepunktene våre.

SE SÅ FIN!! Den ligger ved Alrekstad hvis noen har lyst å ta turen en dag
(lånte detta fra google, da det haglet noe innmari når vi var der)

(lånte bildet herfra, som forresten har mange fine bilder av Bergen)

Egentlig har jeg aldri sett at det er Olav Kyrre til hest, for min del har det sett mer ut som en Pokemon. Men hvorfor jeg har innbilt meg at Bergen har en statue av en Pokemon og ikke byenes grunnlegger har jeg virkelig ingen anelse om. En annen ting jeg elsket var at på Tårnplassen foran Tinghuset så er det meningen at mønsteret skal forestille en kule som går frem og tilbake!

Vi avsluttet turen med å ta Beffen over til Bergen brygge, og forelseren vår fant stor glede i å rope "FLØTT" når den kom til syne.

Og nå er det over til eksamenslesingen igjen. Ha en fin mandag alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar