tirsdag 24. juli 2012

Bokhaul London version

En av mine favoritt ting med London er bokehandlene. De er større og bedre på veldig mange måter. Men likevel endte jeg bare opp med å kjøpe fem (seks hvis du regner med kartboken) bøker, og for meg er dette lite. Men jeg har planer om å få bestilt en del før skolen starter da.. Muligens. Litt sløv oppdatering, men jeg er trøtt så det får heller bare være.

Jeg kjøpte denne på Flesland før vi dro til London, og det er  absolutt en av mine bedre avgjørelser. Hadde ikke klart oss uten denne! Anbefales på det varmeste! Den hadde både forslag til spisesteder, overnatting og kulturelle ting i tillegg til kartet. 

Her er bøkene jeg kjøpte. Jeg har allerede lest ut "The other life", så satser på å få skrevet om den i morgen.
The Other Life av Susanne Winnacker: "3 years, 1 month, 1 week and 6 days since I’d seen daylight. One-fifth of my life. 98,409,602 seconds since the heavy, steel door had fallen shut and sealed us off from the world"

Slated av Teri Terry: "Kyla’s memory has been erased,
her personality wiped blank,
her memories lost for ever."

World War Z an oral History of the zombie war av Max Brooks: Jeg linker til Stig sin blogg siden han allerede har skrevet om den.

Hollow Pike av James Dawson: "...She doesn’t believe in the local legends of witchcraft. She doesn’t believe that anything bad will really happen to her. You never do, do you? Not until you’re alone in the woods, after dark - and a twig snaps... Hollow Pike - where witchcraft never sleeps."

The Story Sisters av Alice Hoffman: "The three Story sisters, Elv, Meg and Clarie, live with their mother on Long Iland. Beautiful and mysterious, they are the object go envy and intrigue. But their happy existence is broughtt abruptly to an end when Elv and Claire share an encounter with a man that will change them forever."
Hoffman har også skrevet Practical Magic som dessuten er en film.

Disse tre bøkene kjøpte jeg nesten, men jeg motstod (u)heldigvis fristelsen.

Grunnen til at jeg ikke kjøpte denne med en gang er fordi den minnet meg litt for mye om Hunger Games. Pilkoggeret, anyone? Og den handler om en jente som blir sendt til en øy (fordi hun er forbryter) sammen med andre ungdommer hvor de må kjempe om å overleve.
Jeg er litt skeptisk til denne. Cleopatra som gjorde en avtale med en gud? Og nå lever hun evig? Joooda, virker interessant.

Denne hadde jeg kjempe lyst til å lese. "What if God were a teenage boy?" Konseptet er fantastisk. Jeg elsker det! Men på dette tidspunktet var jeg tom for pund og køen var for lang til at jeg orket å kjøpe den med Visa kortet. Trist, men sant. 

7 kommentarer:

 1. Hollow Pike fikk eg kjempelyst til å lese! Samme med There is No Dog :P

  Og lol til lazy link copy (takk!) :P

  SvarSlett
  Svar
  1. Hollow Pike er nok den jeg gleder meg mest til å lese! Så jeg er helt enig. Bare hyggelig ;)

   Slett
  2. Er litt jelly :P

   Slett
 2. Så herlig med bokshopping, Stine :) Av bøkene du endte opp med står faktisk alle unntatt en av dem på min ønskeliste fra før av. På nesten listen din var det mye spennende og ukjent. Kos deg med alle de nye bøkene, Stine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Mari! :) Ser ut til at vi har litt av den samme boksmaken her :)

   Slett
 3. Jeg kjøpte "Forsaken" nettopp fordi den minnet meg om the Hunger Games. World War Z kan du glede deg til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var redd jeg skulle bli skuffet, så jeg lot det være. Men jeg kommer sikkert til å ende opp med å lese den på et eller annet tidspunkt uansett. Tusen takk :) Jeg gleder meg allerede!

   Slett