mandag 25. juni 2012

"He won't miss next time."

Jeg henviser til min tidligere post om Falling Skies, og dette er et sammendrag av den nyeste episoden: episode 3 fra sesong 2. Mulig jeg ble en tanke revet med

Jimmy: "I thought it was dead"
Emokid: "It is now"
Starter med emokid (Ben) og Jimmy som holder vakt og dreper en Skitter. Emokid er blodtørst som alltid, å bli holdt som slave en stund will do that to you hvis en skal forstå serien rett.


Den minste sønnen insisterer med å sove med et gevær, men i følge storbror så er det greit: "don't worry I made sure it's unloaded."


Dr. Dårlig Skuespeiller og Overbeskyttende Far fortsetter sin lille romanse.

Lederen og Overbeskyttende Far (som visstnok er nestlederen) planlegger hvor de skal overvintre. Overbeskyttende Far vil ikke stoppe å slåss for han tror at aliensene vil tro at de har gitt opp, og etter å ha sverget til alienselederen at de vil aldri gi opp så er det muligens ikke de beste de gjør.


Det er Pope! Like badass som alltid! De kidnapper Overbeskyttende Far fordi de tror at han er blitt infisert av aliensene slik at han kommer til å forråde dem.

Pope: "I have no idea what your alien friends did to you, but I for one do not want to find out. Since you and I go way back, I'm going give you the chance to do the honourable thing and walk away."
Men Overbeskyttende Far vil ikke forlate barna sine, og for å understreke poenget kommer Emokid og Jimmy løpedene.

"He won't miss next time."
Tilbake i leieren diskuterer Leder og Storebror og random dude at de ikke kan være sikker på at Tom! Overbeskyttende Far sitt navn er Tom, men jeg liker likevel Overbeskyttende Far bedre! Ikke er blitt infisert av noen når han var kidnappet. Overbeskyttende Far har en løsning! Han joiner Pope sin gjeng. Noooooo. Nå kommer han til å minke på all morroa.

Jeg hadde også vært litt skeptisk hvis jeg måtte henge med Overbeskyttende Far.

Kind of looks like Edward Scissorhand

"Light up, light up as if you have a chaaaaaance...."
I mellomtiden fortsetter Jimmy og Emokid sin patrulje. Men vent. Var det ikke nettopp dag? Dette forvirrer meg. De prøver å drepe noen aliens, men det går galt og Jimmy blir skadet. Aliensen dreper ikke Emokid etter at merkene etter hans fangeskap lyser opp. Mulig vi burde være mer redd for han enn for Overbeskyttende Far.

Emokid får overhaling siden alle trodde at de var på vakt og ikke drepte aliens! Oh noes. Det blir konsekvenser visstnok.


2 sekunder etter at Pope sin gjeng har erklært området for trygt dukker aliensene opp. Hvordan de i det hele tatt har overlevd så lenge forsetter å forbause meg. Overbeskyttende Far redder dem i siste liten. Pope er ikke glad.


Storebror holder et øye med Emokid. Emokid lurer på hvorfor. Muligens det er fordi han er grunnen til at Jimmy nesten holdet på å dø? Men hva vet vel jeg. Lederen hindrer en slåsskamp å bryte ut.

Det store spørsmålet her er hvordan de fortsatt har kaffe. 

Blondie mener Emokid er bare misforstått. I det minste er håret hennes litt realistisk, selv om jeg fortsatt synes det er litt for glansfult. Dr. Dårlig Skuespiller dukker opp og sier at hun har gjort alt hun kan, nå er det opp til Jimmy.


Random chick dukker opp i et fly. Alle er sjokkerte. For et fly på en flyplass er alltid sjokkerende. Dama har lett etter dem og hun forteller at de har lagd en hovedstad! Og at alle trenger å komme seg dit ASAP. Flyet og en bit papir er ikke overbevisende nok og Lederen er skeptisk.

I mellomtiden er Emokid blitt mer emo siden Jimmy fortsatt ikke er våknet opp. Overbeskyttende Far er emo sammen med han og de mimrer moren til Emokid, Storebror og den minste sønnen.

Flydama sier til Overbeskyttende Far de trenger slike som han i den nye hovedstaten. Hvis en skal regne ut i fra tidligere episoder, så er dette mer en grunn nok til at alle sammen drar dit.


Dr. Dårlig Skuespiller klarer ikke en gang å gjøre en realistisk gjenoppliving og Jimmy dør.
Flydama fortsetter å smigre alle, og Lederen lar dama få fly av gårde og. Kanskje det hadde hjulpet med en større utrigning?


Overbeskyttende Far sier at de må dra rett etter begravelsen til Jimmy. Pope sier at han ikke vil i begravelsen. Overbeskyttende Far ser at Pope har KOMPASSET TIL JIMMY! OG DET BRYTER UT SLAGSMÅL. Overbeskyttende Far vinner og får kompasset til slutt.

Pope er sint fordi han tapte og sier at han og gjengen har fått nok, men det er kun Pope som drar. Ingen andre vil.
OG VI HAR ET KYSS! ET KYSS! Endelig! Dr. Dårlig Skuespiller har en ting for menn som banker opp andre menn. Men hun avbryter kysset og gråter fordi det er sønnens bursdag (han er kidnappet av aliensene) og alt hun ville var at ingen skulle dø den dagen. noooo.

Legg merke til at alle vi har blitt introdusert til står fremst. Coincedence? I think not

Lederen holder en gipende tale om at de skylder Jimmy livet sitt, han var for ung, han var en helt osv osv.

Lederen får tilbake kompasset (det var han som gav det til Jimmy i utgangpunktet)
"He was a good soldier that boy, but he had no sense of direction." Awwww. Like før jeg griner litt her. Emokid griner litt og det hele er veldig trist

Episoden avsluttes med at de er på vei til den nye hovedstaten. Lederen forklarer det er fordi de opprinnelig var 300, men nå er de bare 176. Og de skylder de døde å kjempe tilbake.


Men vent, EPISODEN ER IKKE FERDIG ENDA! En av aliensene dukker opp og får Emokid på tomannshånd. Aliensen forsvinner når han hører at Storebror er på vei. EMOKID FORTELLER INGENTING OM DETTE TIL STOREBROR! dundundun dunnnnn.

Nå er jeg fryktelig spent på hva som kommer til å skje i neste episode. Blir Emokid kontrollert av aliensene? Er det en hovedstad der eller blir du lurt? Kommer de noensinne frem? Utvikler romansen seg? Dette blir spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar