mandag 20. august 2012

Dag 20: Favoritt romantiske/kjærlighets bok

Dag 20: Favoritt romantiske/kjærlighets bok


Emmm. Dette er vel ikke egentlig sånn som man burde innrømme? Er det vel? Ødelegger all min hardt opptjente bokcreds og alt det. Jeg har jo allerede nevnt The Statistical Probability of Love at First Sight av Jennifer E. Smith. Videre er Lord of the Fading Lands av C. L. Wilson og The Shadow Reader av Sandy Williams ganske høyt oppe på lista. Men How to Flirt with a Naked Werewolf av Molly Harper må være en av de morsomte kjærlighetsbøkene jeg har lest i de nyere tider.


Til og med i Alaska er det uvanlig å finne en naken fyr med en ankel klemt i en bjørnefelle på trappa di. Men når denne fyren viser seg å kunne forvandle seg til en ulv, har ikke Mo Wenstein (nyinflyttet i fra sørstatene) noe problem å finne ut av det. Hennes sure nabo Cooper Graham - som har kritisert hennes evne til å tilpasse seg i Alaska - har egne problemer. Varulv problemer. For Cooper, en alpha som er i selvpålagt eksil fra sin dysfunksjonelle flokk, er det kjærlighet ved første sniff. Men Cooper har større problemer, med stadig flere ulveangep i området, samtidig som han selv ikke kan huske noe fra når han selv har vært ulv. Er det han som står bak? Og hvordan går det med Mo?

Molly Harper skriver karakterene sine på en sympatisk og morsom måte. Mo sitt syn på verden er både morsomt og underholdene. Pluss det er et mysterium som faktisk er litt interessant. Og romansen. Hvem liker ikke en "alphamale" som er mer en litt irritabel? Men så viser det seg at han faktisk er ganske sjarmerende? Jeg er solgt i allefall.

Sitat fra boken: "Instad of celebrating with a cake (too full of poisonous refined sugars) and presents (too materialistic), my mother would come into my room at exactly 3:57 A.M. to tell me the story of my miraculous emergence into this world, as if it was some fairy tale. Although I supposed few fairy tales involved the words 'vaginal flowering'."


Molly Harper har skrevet flere lignende bøker bl.a. Nice Girls Don't Have Fangs som er like morsomme og lettleste. Jeg anbefaler denne til alle som vil ha litt enkel romanse i livet. Og en kjekk varulv. Selvfølgelig.

---

Dag 21: Favorittbok fra din barndom
Dag 22: Favorittbok som du eier
Dag 23: En bok som du har hatt lyst å lese lenge, men som du fortsatt ikke har gjort
Dag 24: En bok som du skulle ønske flere personer ville lese
Dag 25: En karakter som du gjenkjenner deg mest i
Dag 26: En bok som endret din mening om noe
Dag 27: Den mest overraskende vrien eller slutten
Dag 28: Favoritt titler
Dag 29: En bok som alle hatet, men som du likte
Dag 30: Din favorittbok igjennom tiden

2 kommentarer:

  1. Haha, er det ille at jeg fikk lyst til å lese denne? xD

    SvarSlett
    Svar
    1. Kanskje litt? Men den var veldig søt :)

      Slett