onsdag 29. august 2012

Dag 29: En bok som alle hatet, men som du likte

Dag 29: En bok som alle hatet, men som du likte

Ummm. Som alle hatet? Som sagt er jeg litt "mainstream" og foretrekker å lese anmeldelser før jeg leser bøkene. Dette betyr at jeg har valgt å nevne de bøkene hvor kvaliteten kan være litt diffus, men som ikke er direkte hatet av omverden.

Så forutenom Twilight har vi:

Teen Idol av Meg Cabot

Din typiske tenåringsbok om Jenny Greenly, skoleavisens anonyme rådgiver. Hun er så flink til å holde hemmeligheter at når kjekke Hollywoodstjerne Luke Striker besøker skolen, er hun ansvarlig for å hjelpe å holde det hemmlig. Men han gjør det ikke akkurat enkelt og før en vet ordet av det er det paparazzi, tabloider og alt over alt. Og Jenny er midt i det.

Boken er litt gjentakende i ordbroket ("I mean...") og er veldig usannsynlig, men det er lett underholdning og det er greit det også.
Magic to the Bone av Devon Monk

Når en bruker magi bruker den deg tilbake. Enten migrene, eller miste et minne. Men noen mennesker vil bruke magi uten å betale kostnadene, og de "offloader" det til uskyldige. Så når det skjer er det "Hounds" sin oppgave å spore dem opp, og Allie Beckstrom er den beste til det.

Og så masse drama som jeg ikke helt husker, men jeg var veldig underholdt. Jeg digget disse bøkene! Fascinerende konsept og det er en god verdensoppbygging. Faktisk skjønner jeg ikke helt hvorfor folk ikke liker disse bøkene så altfor godt.

The Left Hand of God av Paul Hoffman

Denne boken har jeg tidligere nevnt boken i "Bibliotekstur" og "Fremgang". Jeg likte den med andre ord, men det er visstnok ikke alle som er enig i det. Noe jeg kan forstå når jeg tenker tilbake på det, men som jeg ikke var enig i når jeg nettopp hadde fullført den.

For litt mer blandete meninger kan du lese anmeldelsen på Goodreads.


---


Dag 30: Din favorittbok igjennom tiden

1 kommentar: